11 Ekim 2014 Cumartesi

10 En Popüler Şekilli Bob Saç Modelleri 2015

bob saç modelleri
"Eh, yeni bir saç kesimi için gitmeden önce bu karışıklık hemen hemen tüm kızların hayatında çok yaygındır. Birisi başka bir kısa tutmak isterken uzun saç tutmak istiyor. Genellikle kısa saç sahip bir kişi böyle saç uzunluğu ile güzel ve sıradan dışarı bakmak mümkün olmadığını düşünüyor. Bu aslında bir yanılgıdır. Kısa, orta ve uzun saçlar için eski klasik bob saç modeli bir patlama ile geri olduğunu.

Bu popüler bir saç modeli armut şekline sahip yüzler bırakarak herhangi bir yüz şekli kızlar tarafından denenebilir. Bu herhangi bir kıyafet ile iyi gider ve saç yeterince kalın ise tabakalar belirgin hale gelir. Bu şekillendirilmiş Bob saç uzunluğu biraz çene üzerindedir. Saç yumuşaklık gösteriş için bir çok incecik tabakalar halinde kesilir. Dalgalı doku güzel vurgulanır. Bu patlama gitmek için istekli olmayan bu bayanlar için harika bir saç modeli olduğunu.

Katmanlı şeritler iyi harmanlanmış gibi bir ışık havadar saç modeli.

6 Ekim 2014 Pazartesi

Salvatore Ferragamo Fiamma Bayanların Çanta Çılgınlığı 2015

Salvatore Ferragamo Fiamma
Yeni sezon 2015 Modasına damgasını vuracak bir çanta 'Fiamma'. Bayanların vazgecilmezleri arasında olan bu çanta klasikler arasına gireceğini düşündüğümüz Salvatore Ferragamo'nun 'it-bag'i Fiamma karşınızda.

Her zaman böyle tasarımlar çıkmıyor elbette ama özellikle bir çanta varki bu sezon kadınlar sadece Fiamma Çanta nereden alınır, Fiamma fiyatlarını fazlası ile araştıracağa benzer.

2015 Sezonunda ortalığı kasıp kavuracak Salvatore Ferragamo Fiamma çanta modelleri ile

Yeni Sezon Deri Etek Modası 2015 Ciciş Kombinleri

Deri Etek Kombinleri 2015
Kış aylarına girdiğimiz şı günlerde Modern kadının yeni silahı: Deri etek, Sezon ortasına geldiğimiz bugünlerde modern ve feminen kadın. Deri Etek Modelleri kullanarak Sonbahar trendini yakalayabilmeniz ve her zaman şık görünümlü olmanızı sağlayacak kıyafetler bulundurmanız mümkündür.

Bu kış sadece deri ceketleri değil, deri etekleri de sık sık göreceğiz... Bakalım deri ceketler kadar popüler olacak mı?

2015 sezonu deri etek kombinleri şık ve modern kadının tercihlerinin en şık parçalarındandır.

Majyaj Olmadan Amine Fotosu ile Sosyal Medyaı Salladı

Amine Gülşe Makyaj Foto
Amine Gülşe, ülkemizi aralık ayında Londra'da yapılacak Dünya Güzellik Yarışması'nda temsil etmeye hazırlanırken sosyal medyadan gelen isteklerine karşılık verdi.

Amine Gülşe sosyal medya üzerinden makyajsız fotoğrafını hayranlarına paylaştı. Güneş'in haberine göre bu yılın Türkiye Güzeli Amine Gülşe, ülkemizi aralık ayında Londra'da yapılacak Dünya Güzellik Yarışması'nda temsil etmeye hazırlanıyor.

Rus model Irina Shayk'a benzetilen 21 yaşındaki Gülşe, sosyal medyadaki takipçilerinin yoğun ısrarı üzerine makyajsız fotoğrafını yayınladı. 'Boya güzeli' yakıştırmalarına da cevap vermiş olan Gülşe, "Çoğu kişi makyajsız halimi görmek istemiş,

29 Eylül 2014 Pazartesi

Avon Incandessence Nicin Genç Kızlarin Favori Parfümü

avon ıncandessence parfümü
Bu videomuzda Avon Incandessence 50 Ml için milyonlarca parfüm markası arasında, seçenek ve en uygun fiyatı ile kokusuna bayılacağınız bir parfümü sunuyoruz.

Muhteşem görünüme sahip şişesi ile genç kızlar ve bayanlar tarafından arzu edilen “avon ıncandessence parfüm“ videom ile herkeze selamlar.

Şimdi sizlerde çok ağır olmayan, kokusuyla baş ağrıtmayacak, ferahlık ve temizlik hissi veren, çiçek kokularına daha düşkün, sadece tek bir parfümle yetinemeyenlerden misiniz? :)

Öyleyse fiyatı ile Avonun Incandessence parfümlerine bayılacaksınız. Okadar çok Avon parfümüm var ki birbirinden güzel yerine göre hafif yerine göre ağır, kimisi kalıcı kimisi sıkıldığı an uçan parfümlerimden sıkıldım diyorsan :) İşte size parfümlerin en güzelini sunuyoruz.

21 Eylül 2014 Pazar

Genç Kızların En Popi Saç Modelleri Kolay Pelik Saç Örgüsü

Liseli Kız Saç Modelleri
Selam bugün Okul Saç Modelli Kolay Pelik Saç Örgüsü videomuz ile sizlerleyim. Bayanlara özel Genç Kızların Sevdiği En Popi Okul Saç Modelli Kolay Pelik Saç Örgüsü evde saç bakımı tiyoları ile güzel bir paylaşım sunuyoruz.

Liseli genç kızların en sevdiği saç modelleri arasında ayrı bir yeri olan ve uzun saçlara sahip bayanların vazgeçilmezi pelik örgü saç yeni adı ile balık sırtı saç modeli videomuzda saç modellerinin nasıl yapıldığını fazlası ile öğreneceksiniz.

2014 yılında saç modelli bohem trendin etkisinde kalarak farklı tarzları bayanlar özel olarak hazırlarken saç örgü modası sezonun enleri arasında pelik örgüsü yer alacaktır.

Doğal Uzun Kaynak Saç Modelleri Mest Edecek

Kaynak Saç Modelleri
Selam bugün Kaynak Saç Modelleri videomuz ile sizlerleyim. Bayanlara özel Doğal Büyüleyici Uzun Kaynak Saç Modelleri Fazlası ile Mest Edecek evde saç bakımı tiyoları ile güzel bir paylaşım sunuyoruz.

Selam Kızlar sizlerde saçlarınıza hava katmak ve yeniden şekillendirmek istiyorsanız izleyeceğiniz saç videomuz size ilham verebilir. Uzun kaynak saçlar için yapabileceğiniz, birbirinden farklı yapımı kolay ve kısa sürede tamamlanan en popüler saç modelleri videoları bulabilirsiniz.

Havalı, stil sahibi ve son derece şeker bu saç modeli tüm zamanların en popüler modellerinden biridir. Eğer siz, uzun ve gösterişli saçlara sahip olun.

Maybelline High Definition The Falsies Big Eyes Mascara

Maybelline High Definition Mascara
Selam bugün Maybelline High Definition The Falsies Big Eyes Mascara videomuz ile sizlerleyim. Bayanlara özel Maybelline High Definition evde güzellik tiyoları ile güzel bir paylaşım sunuyoruz.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki ben Maybelline bir çok maskarasını denedim, kimisiyle aşk kimisiyle nefret ilişkisi yaşadım ortası olmadı benim için ( taaa ki bu maskarayı deneyene kadar) , en son Maybelline maskaralar listemde de bu ürün vardı, yabancı vloggerlar o kadar övdü ki çoook merak ediyordum. Neyse özlemim ve merağım sonlandı.

Bugün makyaj videomda sizlere elimdeki maybelline high definition maskara karşılaştırmasını yapacağım. Aralarından ikisi, bittikçe aldığım ve bence pahalı markaların maskaralarını her anlamda geride bırakan ürünlerken diğer ikisinden hiç hoşlanmadım ve bir daha satın almayacağım.

Dağınık Topuz Saç Modeli Neden Fazla Tercih Ediyor

Dağınık Topuz Saç Modeli
Selam bugün Dağınık Topuz Saç videomuz ile sizlerleyim. Bayanlara özel Dağınık Topuz Saç Modelini Bayanlar Neden Fazlası İle Tercih Ediyor evde saç bakımı tiyoları ile güzel bir paylaşım sunuyoruz. Güne özel olarak hepiniz merhaba. Şimdiki saç video bayanların özel geceler için yada iş hayatlarında güzel çekici bir görünüm kazanmak adına tercih ettikleri dağınık topuz saç modeli ile 2014 yılının da en çok tercih edilen saç modeli ile karşınızdayım.

Genelde kadınlar pratik olsun diye çogu zaman günlük saçlar için topuz modelleri niçin tercih mi ederler?

Dağınık topuz saç modelleri kadınlara sunduğu çekici havanın yanında kolay yapımı ve rahat kullanımı ile de bayanların saç modeli tercihlerinde yer almaktadır.

Balik Sirti Örgü Saç Modeleri Liseli Genç Kizlari Güzelleştirecek

Balık Sırtı Örgü Saç Modelleri
Selam bugün Balık Sırtı Örgü Saç Modeleri videomuz ile sizlerleyim. Bayanlara özel Balık Sırtı Örgü Saç Liseli Genç Kızları Bayılacak evde saç bakımı tiyoları ile güzel bir paylaşım sunuyoruz. Okula gidiyorsunuz ve uzunca saçlarınız varsa ve doğru örgü modelini kullanırsanız her ortama uygun bir saç modeli elde edebilirsiniz. Üstelik balık sırtı örgü modelleri açık saçlar gibi gün içinde sizleri fazlası ile mutlu edecek.

2014 yılı Liseli Okul Saç örgü modelleri arasında dikkati çekecek olan gevşek, saçaklı dağınık, ince, kalın, bükülmüş örgüleri kullanarak farklı saç modellerime ait saç videoları sizlerle burada paylaşmaktan sizleri olduğu kadar beni de mutlu ediyor

Maybelline Colossal Kajal Siyah Göz Kalemi Nasil Sürülür

Maybelline Colossal Kajal
Selam kızlar bugün Göz Kalemi Nasıl Sürülür videomuz ile sizlerleyim. Bayanlara özel Siyah Göz Kalemi Nasıl Sürülür evde güzellik makyaj tiyoları ile güzel bir paylaşım sunuyoruz.

Woow Maybelline Colossal Kajal siyah göz kalemi koleksiyonuna bayılıcaksınız kızlar ! Nedeni artık makyaj yapmak için saatlerce uğraşmak yok göz kalemi dağıtmak yada Eyeliner süremiyorum diyorsanız bu kalemlerde harikalar yaratıcaksınız !

Kalıcıklar konusunda harika akmadan gözünüzde saatlerce durabiliyor!

Okul Örgü Saç Modeli Yeni Trendleri 2015

Okul Örgü Saç Modeli
Merhaba bugün Okul Örgü Saç Modeli videomuz ile sizlerleyim. Bayanlara özel Okul Örgü Saç Modeli Yeni Trendi 2015evde saç bakımı tiyoları ile güzel bir paylaşım sunuyoruz. Selamlar Kızlar.

Okulların açılmasıyla birlikte süsü seven kızlar saç baş derdi başlamış bulunmaktadır. Bu aralar 'okul için saç modelleri' aramasına çok sık rastlamaya başladım. Bu yüzden sizlere yardımcı olacak saç modeli videomu paylaşmak istedim.

Okula öyle abartılı bir saçla gitmek olmaz, tabi üniversitede değilseniz. :) Okulda öyle göze çok batmayacak ama şık bir görüntü sağlayacak modeller yapmak gerekir.Okula giderken yapılacak en iyi saç modelleri topuz ve örgü oluyor genelde.

Uzun Katlı Saç Modeli Genç Kizlarin Neden Mi Tercihi

Uzun Katlı Saç Modelleri
Selam bugün Katlı Saç Modeli videomuz ile sizlerleyim. Bayanlara özel Uzun Katlı Saç Modeli Yeni Trendine Genç Kızlar Neden Mi Tercih Ediyor evde saç bakımı tiyoları ile güzel bir paylaşım sunuyoruz. Genç kızlar uzun saçlarınıza hava katmak ve yeniden şekillendirmek istiyorsanız bu katlı saç kesimleri videomuz size fazlası ile ilham verebilir.

Liseli genç kızların en çok tercih edilen favori saç kesim modeli olarak uzun katlı saç kesimleri hem yaz ayları hem de kış aylarında okul döneminde çok sevilerek kullanıdığı bir modeldir. Uzun saç bakımı biraz zor olsada bayanlar gösterişli saçlara sahip olmak için uzun fazlası ile sevmektedir.

Liseli kızlar uzun saç kesim modelleri birçok öğrenci tarafından tercih edilen ve modası hiç geçmeyen bir saç kesim modelidir.

Yeni Saç Trendleri ile Okullun En Havalisi Sen Ol

Yeni Saç Trendleri
Selam bugün Yeni Havalı Saç Modeli videomuz ile sizlerleyim. Bayanlara özel Yeni Saç Modelleri ile Okullun En Güzel Havalı Kızı Sen Ol evde saç bakımı tiyoları ile güzel bir paylaşım sunuyoruz. Okul saç modelleri ve okula giderken yapılabilecek en güzel saç modellerini bu bölümde bulabilirsiniz.

Şimdi sizlere paylaşıma sunduğumuz saç modelimiz ile okula giderken kolaylıkla yapabileceğiniz birbirinden stiller ile sizlerleyiz.

Okula giderken genç kızların en fazla zorlandıkları şeylerden bir tanesi de sabahları saç modelini seçmek olsa gerek.

Maybelline Colossal Kajal Eyeliner ve Hünerleri 2015

Maybelline Colossal Kajal Eyeliner
Selam bugün Maybelline Colossal Kajal videomuz ile sizlerleyim. Bayanlara özel Eyeliner ve Hünerleri evde makyaj tiyoları ile güzel bir paylaşım sunuyoruz.

Yeni trendi Maybelline Siyah göz kalemi büyük ihtimalle her bayanın makyaj koleksiyonunda var olan basit ürünlerden en önemlisidir. Nedense arzu eder sarışın arzu eder esmer olsun bizim toplumumuzda anında hemen her kadın yaşamında en az bir defa maybelline siyah göz kalemi mutlak kullanıyordur.

Ben beyaz tenli olmama nazaran, bir önceki civarı sık sık olmasa da kahverengi göz kalemleri beni şayet sıkıyor ya da belli bir süre ek olarak etkili bakışlar istediğimde siyahı seçiyorum.

Yepyeni Videolar İçin Kanalıma Abone Ol Yorum Yapınız..

Misir Kilçik Örgü Saç Modeli Birde Böyle Dinleyin

Mısır Kılçık Örgü Saç Modeli
Selam bugün Mısır Kılçık Örgü Saç Modeli videomuz ile sizlerleyim. Bayanlara özel Örgü Saç Modeli Nasıl Mı Yapılır? evde saç bakımı tiyoları ile güzel bir paylaşım sunuyoruz. Selam Kızlar bu videomuzda sizlere mısır örgü saç modeli okul döneminde fazlası ilgi gören ve sevilen bir örgü çeşidi ile sizlerleyim.

Saç modasını yakından takip eden biri olarak şahsen bende çok güzel durduğunu düşünüyorum. Çok zarif bir saç örgü modeli olduğundan düğün, davet gibi özel günlerde ve okula giderken herkezi kendiniz hayran bıraktırabilecek bir model için hazırmısınız.

Topuz , at kuyruğu şekillerde çok değişik modelleri yapıldığından hem günlük hayata hem de gece davetlerine uyum sağlayabiliyor.

Maybelline Fit Me Kapatıcı Makyaj Sirlari 2015

Maybelline Fit Me Kapatıcı
Selam bugün Kapatıcı Makyaj ile Işık Saçmaya Hazırmıyız videomuz ile sizlerleyim. Bayanlara özel Maybelline Fit Me Işık Saçmaya Hazırmıyız ? evde makyaj tiyoları ile güzel bir paylaşım sunuyoruz. Mükemmel cilt için umutları rağmen, hepimizin kusurları var.

Eğer ara sıra leke veya koparma mücadele etmek zorunda ya da gözlerinize veya renksiz lekeler altında koyu halkalar gibi daha uzun vadeli sorunları yüz olsun, kusurları kaçınılmazdır. Böylece, bir kapatıcı o kusurları gizlemek ve görünüşte kusursuz bir görünüm oluşturmak yardımcı, kozmetik rutin önemli bir parçasıdır. Maybelline etkin, güvenilir ve hafif kapatıcı ihtiyacını anlayan ve kozmetik rutin için mükemmel bir ürün sunuyor.

Maybelline New York Fit Me ile Bayanlar Taze Cilt, Nefes Alan ve Doğal Yapraklar Kadar Muhteşem. Özel saydam taban Hafif pigmentler Sigara komedojen (gözenekleri tıkamaz) Dermatolojik testlerden Oftalmolojik olarak test edilmiştir.

Maybelline New York Fit Me Concealer Marifteleri 2015

Maybelline New York Fit Me Concealer
Selam bugün Maybelline Concealer Kapatıcı videomuz ile sizlerleyim. Bayanlara özel Maybelline New York Fit Me Concealer evde güzellik bakım tiyoları ile güzel bir paylaşım sunuyoruz. Maybelline Fit Me biz bayanlar sadece kapatıcı diye alırız oysa farklı işlevleri de vardır. Ya da sadece aydınlatıcı sandığınız ürün aslında aynı zamanda mimik çizgisi gizleyicidir. Tüm bu saklı kalan özellikleri her çarşamba sizlerle paylaşacağım.

Bu videomuzda kanalımda ben şimdi sizlere aslında Maybelline Fit! Me kapatıcı başka ne cevherler barındırıyor onları anlatacağım.

Saten bitirişli ve aydınlık görünüm veren bir ürün olduğu için kaş altınıza, burun kemiğinize ve göz çevrenize uyguladığınızda doğal bir aydınlatıcı görevi görüyor.