21 Eylül 2014 Pazar

Maybelline New York Fit Me Concealer Marifteleri 2015

Maybelline New York Fit Me Concealer
Selam bugün Maybelline Concealer Kapatıcı videomuz ile sizlerleyim. Bayanlara özel Maybelline New York Fit Me Concealer evde güzellik bakım tiyoları ile güzel bir paylaşım sunuyoruz. Maybelline Fit Me biz bayanlar sadece kapatıcı diye alırız oysa farklı işlevleri de vardır. Ya da sadece aydınlatıcı sandığınız ürün aslında aynı zamanda mimik çizgisi gizleyicidir. Tüm bu saklı kalan özellikleri her çarşamba sizlerle paylaşacağım.

Bu videomuzda kanalımda ben şimdi sizlere aslında Maybelline Fit! Me kapatıcı başka ne cevherler barındırıyor onları anlatacağım.

Saten bitirişli ve aydınlık görünüm veren bir ürün olduğu için kaş altınıza, burun kemiğinize ve göz çevrenize uyguladığınızda doğal bir aydınlatıcı görevi görüyor.


Maybelline Fit Me Kapatıcı aynı zamanda iyi bir renk dengeleyici. Özellikle göz çevrenizdeki kızarıklıkları, koyulukları ve yeşilimsi görünümü nötrlüyor. Uygulamaları parmaklarınızla yapmanızı özellikle tavsiye ederim. Vücut ısınızla ürün daha kolay yediriliyor ve doğal bitiriş sağlıyor.

Kanalıma Abone Olarak En Yeni Videolardan Haberdar Olabirsiniz

En Popüler Maybelline New York Fit Me Concealer Maybelline Kapatıcı Videolarım İçin Tıklayınız.



0 yorum:

Yorum Gönder