21 Eylül 2014 Pazar

Maybelline Fit Me Kapatıcı Makyaj Sirlari 2015

Maybelline Fit Me Kapatıcı
Selam bugün Kapatıcı Makyaj ile Işık Saçmaya Hazırmıyız videomuz ile sizlerleyim. Bayanlara özel Maybelline Fit Me Işık Saçmaya Hazırmıyız ? evde makyaj tiyoları ile güzel bir paylaşım sunuyoruz. Mükemmel cilt için umutları rağmen, hepimizin kusurları var.

Eğer ara sıra leke veya koparma mücadele etmek zorunda ya da gözlerinize veya renksiz lekeler altında koyu halkalar gibi daha uzun vadeli sorunları yüz olsun, kusurları kaçınılmazdır. Böylece, bir kapatıcı o kusurları gizlemek ve görünüşte kusursuz bir görünüm oluşturmak yardımcı, kozmetik rutin önemli bir parçasıdır. Maybelline etkin, güvenilir ve hafif kapatıcı ihtiyacını anlayan ve kozmetik rutin için mükemmel bir ürün sunuyor.

Maybelline New York Fit Me ile Bayanlar Taze Cilt, Nefes Alan ve Doğal Yapraklar Kadar Muhteşem. Özel saydam taban Hafif pigmentler Sigara komedojen (gözenekleri tıkamaz) Dermatolojik testlerden Oftalmolojik olarak test edilmiştir.


Tuğçe ile Maybelline New York Fit Me Kapatıcı

Maybelline doğru kullanıyorsan eğer yoluyla gelmek gerçek sağlayan kusursuz bir görünüm verir. Sizinle karışıklık değil makyaj olduğunu. Taze, nefes, doğal: cildinize olması gerekiyordu şekilde bırakır Doğal kapsama. Özel saydam taban ve hafif pigmentler cildin doğal yüksek ve alçak yoluyla göstermek için izin verir.

Saten bitirişli ve aydınlık görünüm veren bir ürün olduğu için kaş altınıza, burun kemiğinize ve göz çevrenize uyguladığınızda doğal bir aydınlatıcı görevi görüyor.

Maybelline Fit Me Kapatıcı aynı zamanda iyi bir renk dengeleyici. Özellikle göz çevrenizdeki kızarıklıkları, koyulukları ve yeşilimsi görünümü nötrlüyor. Uygulamaları parmaklarınızla yapmanızı özellikle tavsiye ederim. Vücut ısınızla ürün daha kolay yediriliyor ve doğal bitiriş sağlıyor.

En Popüler Maybelline Fit Me ? Kapatıcı Makyaj ile Işık Saçmaya Hazırmıyız ? Videolarım İçin Tıklayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder