11 Ekim 2014 Cumartesi

10 En Popüler Şekilli Bob Saç Modelleri 2015

bob saç modelleri
"Eh, yeni bir saç kesimi için gitmeden önce bu karışıklık hemen hemen tüm kızların hayatında çok yaygındır. Birisi başka bir kısa tutmak isterken uzun saç tutmak istiyor. Genellikle kısa saç sahip bir kişi böyle saç uzunluğu ile güzel ve sıradan dışarı bakmak mümkün olmadığını düşünüyor. Bu aslında bir yanılgıdır. Kısa, orta ve uzun saçlar için eski klasik bob saç modeli bir patlama ile geri olduğunu.

Bu popüler bir saç modeli armut şekline sahip yüzler bırakarak herhangi bir yüz şekli kızlar tarafından denenebilir. Bu herhangi bir kıyafet ile iyi gider ve saç yeterince kalın ise tabakalar belirgin hale gelir. Bu şekillendirilmiş Bob saç uzunluğu biraz çene üzerindedir. Saç yumuşaklık gösteriş için bir çok incecik tabakalar halinde kesilir. Dalgalı doku güzel vurgulanır. Bu patlama gitmek için istekli olmayan bu bayanlar için harika bir saç modeli olduğunu.

Katmanlı şeritler iyi harmanlanmış gibi bir ışık havadar saç modeli.



Katmanlı bob günümüz bir bob saç modeli olduğunu. Bu orta uzunlukta bir bob. Bu uzunluk saç dokusu her türlü giyilmelidir hazır hacim yaratır, düz veya dalgalı olabilir. Katmanlı saç tellerine sahip olan bu saç modeli bir sıkıntılı bir görünüm sağlar.

Adından da anlaşılacağı gibi olan kızların gider dalgalı saçları . Katmanlar yumuşak kenarları kadar kesip kesip değildir. Birkaç iplikçikler bir yaşam dolu bir retro görünüm vermek için dizilir. Bu saç modeli ana cazibe alnının üzerine sol ağır bir saçak olduğunu.

0 yorum:

Yorum Gönder